BUKLE TOKA, TEL TOKA, SPİRAL TOKA

Anasayfa BUKLE TOKA, TEL TOKA, SPİRAL TOKA
IMG

BUKLE TOKA, TEL TOKA, SPİRAL TOKA

Bukle Toka, Tel Toka, Spiral Toka isimleri aynı malzemeye aittir. Çemberleme sisteminde en ucuz yatırım maliyeti gerektiren bağlama elemanıdır. Ancak her bağlamada bir de toka maliyeti gerektiğinden işletme maliyeti yüksektir. Yoğun olarak çemberleme yapmayan işletmeler de kullanıma uygundur. Yoğun bir çemberleme yapılıyorsa, toka maliyeti, işçilik ve zaman faktörleri hesaba katıldığı zaman şarjlı çember makinesitam otomatik palet çemberleme makinesi veya havalı çemberleme makinesi kullanımı daha uygun olur.

 

Bukle toka galvaniz veya demirden imal edilir. Orijinal formunun bozulmasıyla polyester çember pet, poliproplen çember pp veya kompozit çemberlerin bağlanmasını sağlar. Tel kalınlıkları 3,10 mm ile 7,00 mm arasında değişir. Kullanılan çemberin ölçüleri ve tokanın kalitesi bu farklılıkta etkendir.

 

Bukle Toka ile bağlama yapmak için; mekanik germe aparatı, çember ve bukle tokaya ihtiyaç vardır.

 

 

Fabray Endüstriyel Ambalaj Sistemleri Sakarya’dan tüm Türkiye’ye ambalaj makineleri ve sarf malzemeleriyle hizmet vermektedir. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Manisa, Gebze, Çorlu, Çerkezköy, Antalya, Adana, Mersin ve diğer bölgelerde ücretsiz keşif ve demo hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Bukle Toka, Tel Toka, Spiral Toka Fiyatları için bize ulaşabilirsiniz.