ÇEMBER MAKİNESİ ,ÇEŞİTLERİ, FİYATLARI

Anasayfa ÇEMBER MAKİNESİ ,ÇEŞİTLERİ, FİYATLARI
IMG

ÇEMBER MAKİNESİ ,ÇEŞİTLERİ, FİYATLARI

Çember makinası, bir malın, eşya yada yükün paketini yada paletini çelik yada plastik kullanarak sıkıştırmak için kullanılan paketleme makinalarıdır. Bu sayede paket sabitlenir ve güvenli bir şekilde taşınabilir. Çember makinalarında kullanılan çemberler, ürünleri bir araya toplayabilir, tutma dayanımını artırabilir ve yükün palete sabitlenmesini sağlarlar. Çemberler istenilen sağlamlık gücüne göre değişik materyallerden yapılabilir:

 

Çemberlerde Kullanılan Malzeme Çeşitleri

 

  • -Çelik
  • -Yüksek gerilimli çelik
  • -Polipropilen
  • -Polyester Çember
  • -Cordex

 

Otomatik Çember Makinası

 

Çemberleme yükünü yerleştirmek için bir düşme alanı veya konveyör sistemi sunan tam otomatik çemberleme makineleridir. Makine sensörleri yükü tespit ettiğinde, çemberler herhangi bir operatör etkileşimi gerektirmeden otomatik olarak uygulanır, sıkılır ve kesilir.

 

Otomatik Çember Makinası FBR 128

 

 

 

Yarı Otomatik Çember Makinası

 

Yarı otomatik çemberleme makineleri, bir operatörün çalışmasına ihtiyaç duyar. Operatör çemberleri yükün etrafına uygular ve çember sıkılaştırmasını başlatır. Bu makineler, düşük hacimli işlemler için uygun olan taşınabilir paketleme makineleridir. Yarı otomatik makineler aynı zamanda yedekleme ve küçük çaplı çemberleme işleri için mükemmel seçeneklerdir.

 

Yarı Otomatik Çember Makinası FBR 206

 

Çember Makinalarının Özellikleri

 

Çember Makinalarının Özellikleri ve Faydaları

 

 Nakliye için ürünleri hazırlamak

 

Çemberleme makineleri ve çemberler ürünleri birbirine birleştirir ve satışa hazır hale getirir. Bu yöntem genellikle kereste veya kağıt ve çelik ruloları gibi büyük ürünler için kullanılır. Güçlü çemberleme malzemeleriyle, bu ürünler daha kolay kullanılır ve nakliye için bir arada tutulur.

 

 Çemberleme Ürünleri Nakliye Hasarlarını Önler

 

Ürünlerinizi çemberleyerek nakliye etmek ambalajınıza ekstra bir özellik katar. Çemberleme, ambalajın gücünü artırarak olası hasarlara karşı sağlamlık gücünü artırmış olur. Bu, ambalajınızın sağlam kalmasını ve ürünün nakliye sırasında kontaminasyondan uygun şekilde korunmasını sağlar.

 

Çemberleme ayrıca palet yoluyla gönderilen ürünler için ilave bir koruma kaynağı sağlar. Çemberler ürünleri palete sabitleyerek dökülme veya çökme riskini en aza indirir. Köşebentler ile birlikte kullanıldığında, çemberler palete kutuları sabitler ve yükün etrafına ekstra bir koruma sağlarlar.

 

 Çemberleme Makinesi Güvenilirliği

 

Çemberleme makinaları, arıza olasılığını azaltmak için gelişmiş PLC kontrolleri kullanır. Yüksek kaliteli alüminyum çerçeve dayanıklılığı en üst düzeye çıkarır ve hasar riskini sınırlar. Makinenize aktif bir ambalaj ortamında koruma sağlar. Algılama aygıtları, ezilme riski olmadan ambalajınıza düzgün bir baskı uygulamak için yakınlık sensörü kullanır.

 

Çember Makinası Fiyatları ve Kampanyalar için bize ulaşabilirsiniz.