ÇEMBER MAKİNESİ FİYATLARI

Anasayfa ÇEMBER MAKİNESİ FİYATLARI
IMG

ÇEMBER MAKİNESİ FİYATLARI

Çember makinası fiyatları ambalaj dünyasındaki en geniş çeşitliliğe sahiptir. Günümüz şartlarında çember makinası 150 TL karşılığında da satın alınabilir, 1.000.000 TL karşılığında da satın alabileceğiniz plastik çember makinası bulunmaktadır.

 

Çember makinası fiyatları hakkında yaptığımız araştırma sonucunda en çok merak edilen çeşitlerin şöyle olduğunu öğrendik. Otomatik çember makinası, havalı çember makinası, polyester çember makinası, çelik çember makinası, palet çember makinası, şarjlı çember makinası. Şerit çember makinası, yarı otomatik çember makinası, koli çember makinası, akülü çember makinası, şarzlı çember makinası, kompozit çember makinası, tam otomatik çember makinası, metal çember makinası, ambalaj çember makinası. Bu yazımızda sizlerin merak ettiği bu çeşitleri ve burada belirtilmeyen tüm çember makinası çeşitleri hakkında bir inceleme yapacağız.

 

Tüm dünyada en çok kullanılan çember makinası kullanımı plastik çemberler içindir. Çünkü plastik çemberler hem uygun fiyatlıdır. Kolay uygulanabilir ve çelik çember kadar güçlü çeşitleri vardır. Çember makinası fiyatı hakkında bu kadar çeşitliliğe neden olan nedir?

 

Şarjlı çember makinası fiyatları, havalı çelik çember makinası fiyatları, otomatik çember makinası fiyatları, havalı çember makinası fiyatları, çelik çember makinası fiyatları, akülü çember makinası fiyatları, plastik çember makinası fiyatı. Her birinde kullanım sırasında insan gücü ihtiyacı ne kadar azalıyorsa fiyatı o kadar yükselir. Elbette bağlanan ürün özellikleri de etkilidir. Ne kadar çok sıkılması gerekiyor? Ürünler ne kadar büyük? Ürünler ne kadar ağır? Ürünler ne kadar dağılma refleksine sahip? Ne kadar çok ürün ne kadar çok çemberle bağlanmalı? Bu sorulara ne kadar büyük cevaplar veriyorsak ihtiyacımız olan çember makinası fiyatları da o kadar yüksek olacaktır.

 

Gelin kısa kısa çember makinası fiyatlarına göz gezdirelim. Ucuz çember makinası bakacağımız ilk yer olacaktır.

 

Manuel Çember Makinası Fiyatları
En ucuz, en uygun fiyatlı çember makinası budur. Tahmin edeceğiniz gibi insan gücüne en çok ihtiyaç duyan, zaman olarak en uzun sürede çemberleme yapan, çemberleme yaparken başka elemanlara da ihtiyaç duyan bir makine olduğu için en ucuz ama çember maliyeti en yüksek olan makine budur.

 

Şarjlı Çember Makinası Fiyatları
Şarjlı çember makinası aramalarının şarzlı çember makinası, akülü çember makinası, pilli çember makinası şekillerinde de araştırıldığını gördük. Sonuç olarak her araştırmanın işaret ettiği makine çeşidi aynıdır.

 

Şarjlı çember makinesi, 1.000.000 TL değerindeki tam otomatik palet çemberleme makinası ile aynı temel prensibe sahiptir. Aralarındaki farklar daha önce de bahsettiğimiz gibi daha çok insan gücüne ihtiyaç duyulması, daha uzun sürede çember bağlanabilmesi gibidir. Elbette ebatlar arasında da bariz ve küçümsenmeyecek farklar vardır.

 

Şarjlı Çember makinası fiyatları makinanın toplam kalitesi, temel özelliklerine göre farklılıklar gösterir. Makinanın fiyatının ucuzlatılması için düşük kalitede bileşenlerle imal edilmesi belki fiyatı düşürecek ama ileri dönemlerde yüksek tamir faturaları oluşturacaktır. Şarjlı çemberleme makinelerinin fiyatlarındaki diğer etkende makinanın özellikleridir. Bu seçimi yaparken de ihtiyacımızın çok doğru tespit edilmesi gerekir. Kullanmamız gereken çemberin ölçüsü ne olmalı? Bu çemberi ne kadar sıkmalıyız? Bu soruların doğru cevaplarını bulmazsak veya sadece ucuz olması için cevaplarımıza uygun makinayı almazsak paramız boşa gitmiş olacaktır. Her ihtiyaç için farklı donanımlara sahip şarjlı çember makinalarından örnekler aşağıdaki gibidir.

 

Siat GT Smart Şarjlı Çember Makinası

Siat GT One Şarjlı Çember Makinası

Siat GT H Şarjlı Çember Makinası

Siat GT XTREME Şarjlı Çember Makinası

Siat GT MAX Şarjlı Çember Makinası

 

 

Havalı Çember Makinası Fiyatları
Havalı çember makinası ve havalı çember makinası hakkında söylenecekler ile şarjlı çember makinası ve şarjlı çember makinesi fiyatları hakkında ki bilgilendirmemiz bire bir örtüşmektedir. Aralarındaki farklılıklar şöyledir;

Şarjlı çember makinası enerjiyi Aküden (pil veya batarya) alırken havalı çember makinası için gereken enerji hava ile sağlanır. Havalı çember makineleri biraz daha ağırdır ama pil ve elektronik aksam bulunmaz.

Poliwelding Havalı Çember Makinası

Poli LT Havalı Çember Makinası

Poli MT Havalı Çember Makinası

Poli HT Havalı Çember Makinası

 

 

Yarı Otomatik ve Otomatik Çember Makinası Fiyatları
Bu makinalar Poliproplen çember ile bağlama yapan, koli, kutu ve benzeri ürünlerin çemberlenmesini yapan makinalardır. Günümüz şartlarında 650 USD ile 12.000 Euro arasında bir fiyat çeşitliliğine sahiptir. Bu fiyat çeşitliliğinde de sebep kalite ve makine özelliklerinden kaynaklanmaktadır.

 

Otomatik Palet Çember Makinası Fiyatları
Sözün sonuna geldiğimizde gerçek anlamda çember makinası konuşmamız gerekirse bu makinayı konuşmalıyız. Çünkü bu makine neredeyse insan gücüne hiç ihtiyaç duymaz. Çok hızlı çemberleme yaptığı için bir paleti bağlayacağınız zaman en düşük işletme maliyetini sunar. Elbette bütün bu üstün özellikleri çember makinası fiyatları çeşitliliğinde en yüksek fiyata sahip olmasını beraberinde getirir. Otomatik Palet çember makinası fiyatları yapmasını istediğiniz işe göre 40.000 euro civarlarından başlar.

 

Maturi Tam Otomatik Palet Çember Makinası

Hem Dikey Hem Yatay Çemberleme Yapar.

 

Çember makinalarından bu kadar bahsetmişken Çember Makinası Tamiri konusuna da kısaca değinmeden olmaz. Alınacak makinanın markası ve nereden alınacağına karar vermeden önce mutlaka servisini araştırmak gerekiyor. Teknik servis hizmeti bulunmalı ve orijinal parçalar ile tamir hizmeti verilmeli.

 

Fabray Endüstriyel Ambalaj Sistemleri Ltd. Şti. Sakarya’dan Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul, Konya, Antalya, Adana, Mersin, Afyon, Nevşehir ve diğer tüm illerimizde makine ve sarf malzemelerin satışı ve servisi ile hizmetinizdedir.