MATURİ AİLESİ GENİŞLİYOR

Anasayfa MATURİ AİLESİ GENİŞLİYOR
IMG

MATURİ AİLESİ GENİŞLİYOR

Polyester çember PET veya Poliproplen Çember PP ile çalışabilen Otomatik Palet Çemberleme Makinası Maturi ailesi genişliyor. Avrupa ve diğer ülkelerde 2.000’den fazla Otomatik Palet Çember Makinası Maturi çalışmaktadır. Palet çember makinası, otomatik çember makinası, çember makinası, bağlama makinası, palet bağlama makinası gibi isimlerle anılan Otomatik Palet Çemberleme Makinası Maturi, Türkiye’de de yaygınlaşıyor. Hem dikey hem de yatay olarak çemberleme yapabilen Maturi Türkiye’de ki Endüstrilere de hizmet veriyor.

 

Uzman ve tecrübeli Fabray Teknisyenleri, özenli ve planlı çalışmaları neticesinde kurulum ve devreye alma işlemlerini sorunsuzca tamamladılar.

 

Müşterimizin hazır konveyör hattı üzerine entegre edilen Otomatik Palet Çember Makinası Maturi’nin kurulum ve devreye alma işleri 1 gün içinde tamamlandı.
Çalışmalar esnasında herhangi bir sorun veya aksama yaşanmadı.

 

Müşterimiz ürünlerine şarjlı çember makinası ve polyester çember pet ile 4 yerden bağlama yapıyordu. Otomatik Palet Çember Makinası Maturi’nin devreye girmesi ile konveyörden gelen ürünler artık makine tarafından ve belirlenen yerlerden otomatik olarak bağlanılmaya başlandı.


Otomatik Palet Çember Makinası Maturi’ye konveyörden gelen ürün belirlenen noktaya geldiğinde, Maturi otomatik olarak, ayarlanan gerginlikte çemberle bağlamayı yaptı. Daha sonra ikinci çember noktasında, 3. Ve 4. Çember noktalarında da eylemi tekrarlayarak ürünün çemberleme işini otomatik olarak tamamladı.

 

 

 

  

Maturi’nin Türkçe olarak hazırlanan Kullanıcı Paneli, operatörler için kullanım kolaylığı sağladı. Otomatik Palet Çember Makinası

 

Otomatik Palet Çember Makinası Maturi kullanıcı paneli anlaşılabilir olması için basit olarak tasarlandı. Bu sayede operatörler kolay bir şekilde Maturi’ye komut verebildiler. Güvenli ve standart çemberleme ile doğra ambalajlama sağlandı. İşletme zaman ve işçilikten tasarruf sağladı. Çemberleme maliyetleri düşürüldü.

 

İşletmenizde polyester çember PET veya Poliproplen Çember PP kullanımı varsa veya böyle bir kullanım gerekliliği varsa ki endüstrilerin neredeyse % 80’i ihtiyaç duyar, Otomatik Palet Çember Makinası Maturiyle mutlaka tanışmanızı öneririz.

 

Tüm keşif hizmetleri ücretsizdir. Bu konuda Fabray Endüstriyel Ambalaj Sistemleriyle iletişim kurmanız yeterli olacaktır. Doldurulan kısa bir formun ardından Fabray Endüstriyel Ambalaj Sistemleri, keşif ve ölçülendirme için ziyaret eder, makineden beklenenler ve önerilenler konusunda bir tartışma yapılır, projeniz ve fiyat teklifiniz hazırlanır. Fiyat teklifinin ardından mühendisler tarafından kesin ölçülendirme ve son projelendirme yapılır. Artık Otomatik Palet Çember Makinası Maturi ürünlerinizi güvenli ve standart bir şekilde polyester çember PET veya Poliproplen çember PP ile bağlayacaktır.