MODERN AMBALAJ

Anasayfa MODERN AMBALAJ
IMG

MODERN AMBALAJ

Modern ambalaj; çağımıza uygun, geri dönüşüm ürünler kullanılan, kullanılan ürünlerin geri dönüştürülebilir olduğu, sürdürülebilir, doğa ile dost ambalajlama malzemeleri ile uygulanan teknikler ve sistemlerdir.

Elbette üreticinin prestijine yakışan, bakış açısını yansıtan, misyon ve vizyonunu destekleyen ürünler ve teknikler kullanılmasıyla modern ambalaj seviyesine ulaşılabilmektedir. Fabray Endüstriyel Ambalaj Sistemleri olarak biz de Sakarya’dan Türkiye’de ki tüm endüstrileri modern ambalaj teknikleri ve malzemeleri ile buluşturuyoruz.

Her şeyden önce yaptığımız modern ambalaj; ürünlerin tüketiciye ulaşana kadar tam korumasını sağlamalıdır. Bir kere yapılmalıdır, her aktarmada yenilenen, onarılan, tekrarlanan ambalaj ekonomiye büyük zarar vermektedir. Hele koruma işlevini yapamayan bir ambalaj nedeniyle sevkiyat sırasında zarar gören ürünler; ekonomik olarak faciadır. İtibar kaybıdır, emek kaybıdır, zaman kaybıdır, doğaya zarardır, çocuklarımızın geleceğini çalmaktır.

Fabray Endüstriyel Ambalaj olarak Sakarya’dan sunduğumuz modern ambalaj malzemeleri hakkında zengin çeşitlere www.fabray.com sitemizden ulaşabilirsiniz. Bizimle irtibata geçerseniz uzman kadromuzla işletmenizde ücretsiz keşif ve denemeler yaparak sizleri modern ambalaj teknikleri ve modern ambalaj malzemeleri ile buluşturabiliriz.

Modern ambalaj teknikleri ve modern ambalaj malzemeleri hakkında kısa bir bilgilendirmeyi de şöyle yapabiliriz.

 

Cushionpack

Cushionpack karton dolgu makinesi

 

Tamamen %100 geri dönüşüm ürün kullanılır, ambalaj açıldıktan sonra çıkan atık %100 geri dönüştürülebilirdir.

Etrafınızda bulabileceğiniz, size gelmiş olan veya hasarlanmış boş karton kolileri çöpe atmak yerine bu sistemle koruyucu ambalaj malzemesine dönüştürebilirsiniz. Bu sayede koruyucu ambalaj malzemeniz size bedava gelmiş olacak. Geri dönüştüren direkt siz olacaksınız. Direkt sizin yaptığınız bu modern ambalaj malzemesi koli içinde koruyucu, boşluk doldurucu bir malzemeye dönüşecek ve koli içine koyduğunuz ürünleri sevkiyat sürecince koruyacaktır. Koli içinde boşluk doldurma, sarıp sarmalama, yastıklama ve destekleme kabiliyeti ile üstün bir koruma sağlar. Açıldığında rahatsız etmeyen, merak uyandıran ve şık bir ilk görünüş sağlar.

 

Polyester Çember (PET Çember)

 

Modern ambalaj malzemelerinden birisi de Polyester Çember, diğer bir değişle Pet Çemberdir. Tamamen %100 geri dönüşüm ürün kullanılır, ambalaj açıldıktan sonra çıkan atık %100 geri dönüştürülebilirdir.

Polyester Çember (PET ÇEMBER), endüstrilerin büyük bölümünde kullanılan bir bağlama malzemesidir. Yüksek mukavemete sahip, iş kazası riski en az olan (bugüne kadar uygulamada bildiğimiz iş kazası yaşanmamıştır) sağlam, güvenilir bir malzemedir. Ürünleri palete veya herhangi bir yere sabitler veya bir arada tutar. Çelik çembere göre birçok alanda daha iyi performans sergiler. Ekonomiktir.

Poliproplen Çember (PP Çember)

Modern ambalaj malzemelerinden birisi de Poliproplen Çember, diğer bir değişle PP Çemberdir. Çoğunlukla %100 geri dönüşüm ürün kullanılır, ancak ambalaj açıldıktan sonra çıkan atık %100 geri dönüştürülebilirdir.

Poliproplen Çember (PP ÇEMBER), endüstrilerin büyük bölümünde kullanılan bir bağlama malzemesidir. İhtiyaç duyulan mukavemete sahip, iş kazası riski en az olan (bugüne kadar uygulamada bildiğimiz iş kazası yaşanmamıştır) sağlam, güvenilir bir malzemedir. Ürünleri palete veya herhangi bir yere sabitler veya bir arada tutar, koli kutu kapamada kullanılır. Ekonomiktir.

Storopack PaperPlus

Modern ambalaj malzemelerinden birisi de Storopack PaperPlus tır. Çoğunlukla %100 geri dönüşüm ürün kullanılır, ancak ambalaj açıldıktan sonra çıkan atık %100 geri dönüştürülebilirdir.

Özel bir teknikle bükülen kağıt ile tahmin edilebileceğin çok üzerinde koruyucu bir mukavemet elde edilir. Koli içinde boşluk doldurma, sarıp sarmalama, yastıklama ve destekleme kabiliyeti ile üstün bir koruma sağlar. Açıldığında rahatsız etmeyen, merak uyandıran ve şık bir ilk görünüş sağlar.

 

Streç Film

 

Modern ambalaj malzemesidir. Atıkları %100 olarak geri dönüştürülebilir.

Esnek yapısıyla sarıp sarmalar, bir arada tutarak dağılmayı engeller, tozdan ve nemden korur. Uygulaması kolay ve hızlıdır. Atıkları %100 olarak geri dönüştürülebir.

 

Modern ambalaj malzemeleri ve modern ambalaj tekniklerinden bazılarını yukarıdaki şekilde örneklendirdik. Daha geniş bilgiye www.fabray.com dan veya bize ulaşarak edinebilirsiniz. Fabray’la iletişime geçerek siz de doğaya korumaya destek verin. Ambalaj atıklarınızı sınıflandırarak ayrıştırın. Eğer bunu yapamıyorsanız lütfen çöpe atın. Eğer çöpe atarsanız bu malzemelere ulaşabilir ve geri dönüştürebiliriz. Toplayıcıların ulaşamayacağı yerlere örneğin; denizlere, göllere, akarsulara, ormanlara atmayınız. Lütfen unutmayın; toplayıcıların ulaşabileceği yerlere atılan ambalaj ürünleri (Plastik vb.) doğaya zarar vermez. Doğaya zarar veren plastik değil plastiği toplayıcıların erişemeyeceği yere atan insandır.

Fabray Endüstriyel Ambalaj Sistemleri olarak Sakarya’dan tüm Türkiye’yi Modern Ambalaj malzemeleri ve modern ambalaj teknikleri ile buluşturmaya hazırız.